Dekkhotell i Oslo

Vi tilbyr nå dekk og dekkhotell i samarbeid med Vianor!

Om vårt dekkhotell

Vi tilbyr dekk og dekkhotell i samarbeid med Vianor.På vårt dekkhotell kan du oppbevare dekkene dine etter dine behov og ønsker. På vårt dekkhotell kan du oppbevare både sommerdekk og vinterdekk.En fordel med å lagre dekk på vårt dekkhotell er at i tillegg til oppbevaring, er dekkene forsikret så lenge de er lagret hos oss. Videre vil dekkene bli vasket før neste hjulskift finner sted.

Dersom du trenger nye dekk, eller hvis ett dekk er skadet/punktert, vil Vianor kontakte deg i god tid så dekkene er klare og du kan bruke mindre tid på dette i fremtiden. Vår/høst vil du som prioritert kunde få innkalling på sms med tilbud om time for hjulskift. Når du kommer til vår avdeling vil hjulene bli montert med riktig moment, og lufttrykk sjekkes så du får mest mulig økonomi i din kjøring.

Riktig lagring ved dekkhotell

Når bildekk oppbevares riktig holder de også lengre. Dekk må beskyttes mot direkte sollys og mot lysstoffrør med høy UV-faktor. Dekkene må også beskyttes mot fukt og for høy varme. Dessuten kan væsker, olje, langvarig lagring, vridning, ozon og høye fall skade dekkene. På Vianors dekkhoteller har vi optimale lagringsforhold for dekkene dine. Dessuten sparer du tid og anstrengelser.

Kontakt Fornebu Bil for mer informasjon om dekkhotell i Oslo.

Prisliste:

Priser gjelder lagring pr. sesong og inkluderer omlegg, vasking, lagring og forsikring.

Pris for lagring vinteren 2020/2021

13-17″ kr.1.590.-

18-21″ kr.1.875.-

Kun hjulskift

Personbil kr.520.-

SUV/varebil kr. 550.-

Reparasjon av dekk (plugging)

Personbil kr. 520.-

SUV/varebil kr. 562.-

Alle priser er inkl.mva.

Dekk

Når det er tid for å kjøpe nye sommer- eller vinterdekk, kan det føles godt å finne annonser om billige og rabatterte dekk. Billige dekk kan imidlertid bli kostbare i det lange løp, og være dyrere å bruke enn sommer- og vinterdekk av høy kvalitet.

Utseendemessig kan et billig dekk se ut som et premium dekk. Det er imidlertid ikke bare dekkmønsteret som påvirker egenskapene. De ulike løsningene i et dekk med mange lag gummi har stor innflytelse på dekkets ytelse, slitestyrke og rullemotstand. Derfor vil et slitesterkt dekk med lav rullemotstand i det lange løp bli mer økonomisk enn et billig dekk. Lav rullemotstand sparer drivstoff, og ikke minst miljøet!

Les mer om dekk hos Vianor >>

NAFs Dekktest

Les NAFs test av sesongens dekk >>